Parteneri Asociația Atena Delphi – Cluj-Napoca

Parteneri

Prin realizarea proiectului „Meriţi să zâmbeşti din nou – Servicii integrate pentru victime ale violenţei domestice”, Asociaţia Atena Delphi şi PULSE Foundation, Bulgaria sunt 2 ONG-uri care abordează teme legate de combaterea violenţei împotriva femeilor, Atena Delphi crescându-şi şi capacitatea de a-şi desfăşura activitatea cu grupuri minoritare, femei.

Rolul partenerului PULSE Foundation este de a asigura schimbul de experienţă valoroasă în domeniu, ajutând la îmbunătăţirea mijloacelor şi a modalităţilor de diseminare a informaţiei, în special în anumite comunităţi, dezbaterea metodologiilor care să asigure cel mai înalt nivel de înţelegere din partea comunităţii şi vor oferi un scurt training, în timpul vizitei lor, pentru persoanele implicate în campanie.

PULSE Foundation va asigura schimbul de informaţii cu privire la procedurile utilizate în cadrul organizaţiei lor, oferind detalii cu privire la mijloacele pentru asigurarea sustenabilităţii, metode de prevenire a riscurilor, mijloace eficiente de comunicare, modalităţi de menţinere a  parteneriatelor încheiate, contribuirea la stabilirea unor obiective ambiţioase şi a unor planuri de acţiune, precum şi la furnizarea de date referitoare la implementarea cu succes a acestora.

Partenerul PULSE Foundation va lua parte la prima conferinţă de presă intermediară privind progresele şi rezultatele proiectului, în care reprezentanţii acestuia pot împărtăşi gândurile lor cu privire la subiectul violenţei, experienţa lor în acest domeniu, contribuţia la proiect şi rezultatele acestuia.

P.U.L.S.E. FOUNDATION Bulgaria
pulse.women@gmail.com
pulse.aids@gmail.com
+ 359 (76) 60 10 10
Ai nevoie de ajutor sau ai o întrebare?
Contactează-ne!