Asociația Delphi Atena Cluj-Napoca Romania

Meriti sa zambesti din nou – Servicii integrate pentru victime ale violentei domestice"
Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

Consiliere Psihologică

Centrul de recuperare nu este doar un loc în care victimele se ascund de agresori, ci împreună cu Centrul de Consiliere, formează un cadru organizat în care acestea primesc informaţii, învaţă să îşi depăşească problemele şi temerile, conştientizează că au drepturi şi redevin oameni puternici, capabili să pornească o viaţă nouă şi să zâmbească din nou.

Consilierea psihologică, psihoterapia şi asistenţa socială se realizează conform standardelor profesiei şi prevederilor în vigoare, utilizând metode ca tehnici de dezvoltare a încrederii în sine şi dezvoltare emoţională, tehnici de comunicare asertivă, rezolvare de probleme, identificarea sensului în viaţă, construirea controlului asupra propriei vieţi.

Grupul de suport are multe elemente comune cu consilierea individuală, deoarece scopul lui vizează prelucrarea în profunzime a temelor personale ca şi elaborarea unor strategii de rezolvare a acestora. Se utilizează modalităţi de abordare specifică, cum este terapia cognitivă, terapia experenţială, analiza tranzacţională, terapia centrată pe client şi psihodrama.


Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului!
Pentru informatii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesati:
www.eeagrants.org

Vizitati și
www.fondong.fdsc.ro