Asociația Delphi Atena Cluj-Napoca Romania

Meriti sa zambesti din nou – Servicii integrate pentru victime ale violentei domestice"
Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

Voluntariat

ASOCIATIA ATENA DELPHI CAUTA VOLUNTARI!
Ești o persoană activă, empatică, creativă, responsabilă? Vrei să fii voluntar? Asociația Atena Delphi îți oferă posibilitatea de a te implica activ în activitățile sociale pentru victimele violenței domestice, dar și în activitățile de tip suport (administrativ, Fundraising, PR) pentru organizație.
Dacă dorești să trăiești scenariul vieții tale de după terminarea facultății, la Atena Delphi poți face asta implicându-te în activități de:

– acordare asistență socială, consiliere psihologică și psihoterapie, grup de suport
– consiliere juridică
– promovare și strângere de fonduri
– organizare de evenimente – caravane de informare, conferințe, recepții, gale etc
– dezvoltarea și coordonarea de programe de voluntariat
Vei acumula experiență în muncă, posibilitatea de a te dezvolta personal, posibilitatea de a crește relații și, desigur, vei fi un exemplu pentru cei din jurul tău!
Dacă ai citit acest anunț și te entuziasmează ideea de a lucra cu noi, trimite-ne un email cu CV-ul tău la adresa office@asociatia-atena.ro și scrie în email răspunsul tău la următoarea întrebare: de ce vrei să fii voluntar la Atena Delphi? Te rugăm să specifici de asemenea ce tip de activități te interesează cu prioritate.

Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului!
Pentru informatii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesati:
www.eeagrants.org

Vizitati și