Home  /   Articole Proiect  /   Conferinta Fundraising 17.03.2016
Asociația Delphi Atena Cluj-Napoca Romania

Meriti sa zambesti din nou – Servicii integrate pentru victime ale violentei domestice"
Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

Conferinta Fundraising 17.03.2016

Ti-e frica si tie de situatia in care copilul tau ar putea sa dezvolte o dependenta de alcool sau de droguri? Ca ar putea sa ia decizii gresite, influentat de anturaj? Ca ar putea sa ajunga victima unor persoane dependente? Ca va intra in relatii cu persoane care nu il vor trata demn, respectuos si cu iubire? Te-ai gandit ca, protejandu-l exagerat, l-ai putea transforma intr-o victima? Il poti ajuta pe copilul tau sa recunoasca o situatie abuziva! Un „nu” spus la momentul potrivit poate fi un „da” pentru viitor! Asociatia Atena Delphi va invita la conferinta „Ajuta-ti copilul sa spuna NU abuzurilor!”, organizata in cadrul proiectului „Meriti sa zambesti din nou – Servicii integrate pentru victime ale violentei domestice”, proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Invitati:

Luiza Budusan – coordonator al Centrului de Consiliere şi al Centrului de Recuperare Atena Delphi. Avocata in viata de zi cu zi, Luiza a sprijinit, pro bono, multe victime ale violentei domestice de-a lungul a peste 10 ani de cand sustine aceasta cauza.

Zoltan Veres – speaker, trainer si coach, specializat in dezvoltarea Inteligentei Emotionale in cadrul companiei Refleqt. De mai bine de 10 ani Zoltan s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emotiilor. El sustine training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinţe de coaching care se bazeaza pe dezvoltarea inteligentei emotionale si EFT.

Cristina Varo – coach si trainer în relatii interumane. Absolventă a Universitatii Babes-Bolyai, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, cu un master în Devianta, Criminalitate, Preventie și Interventie Psiho-socială, Cristina a lucrat 3 ani într-un penitenciar de maximă siguranță și cu deținuții condamnați pe viață. De-a lungul timpului Cristina și-a orientat atenția spre studiul dezvoltării umane și susținerea adulților în crearea de vieți sănătoase și cu reușite.

Mai multe poze găsiți aici.


Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014
Pentru informatii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesati:
www.eeagrants.org

Vizitati și
www.fondong.fdsc.ro